Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasamario državu

Gérard Depardieu ne želi biti Francuz: Vratio je putovnicu

Gérard Depardieu
Pixsell
17.12.2012.
u 10:36

Glumac se naljutio na političare zbog uvođenja poreza na bogate. Zbog toga je kupio kuću u belgijskom selu. Političari ga zbog tog poteza prozivaju

Glumac prije preseljenja želi rasprodati sve nekretnine u Francuskoj. Na prodaju je stavio i pariški hotel iz 19. stoljeća. Za nekretninu od 1800 četvornih metara traži više od 375 milijuna kuna.

Gérard Depardieu (63) pod svaku cijenu želi izbjeći plaćanje poreza na luksuz. Zbog toga je kupio kuću u belgijskom selu Nechinu, koje je samo nekoliko minuta udaljeno od francuske granice. Depardieu, čije se bogatstvo procjenjuje na 700 milijuna kuna, u Belgiji će, kaže, uživati u hrani i prirodi. Svojim postupkom legendarni glumac naljutio je premijera Jean-Marca Ayraulta (62). Političar tvrdi da je njegova odluka jadna i nedomoljubna.

– Trebao je pomoći domovini. Ovo je kukavičluk – izjavio je Ayrault.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:45 17.12.2012.

Ma nisam za porez ali kako je zaradio glumeci toliko to je paradoks.

JO
jojo
15:20 17.12.2012.

Jeste jadni, ne valja vam kad se donose zakone na stetu siromasnim gradanima, ne valja na stetu bogatih, a sta bi valjalo ? Covijek ima procijenjenu imovinu od nekih 100 milijuna eura, pa koliko bi godina jedan dobar radnik morao raditi za taj novac ? I odakle je taj novac uopce potekao nego iz drustva, od malog covijeka koji jedini ustvari stvara novu vrijednost sa svojim radom ? Treba mu uzeti doslovno sve sto ima i natjerati da radi na gradevini ili na pokretnoj traci da vidi koliko je tesko zaraditi 100 milijuna..

Avatar mjurisi2
mjurisi2
14:04 17.12.2012.

Ovi su političari postali svi isti ma gdje oni bili samo ukradi što više bila to sirotinja bili bogati prvo i osnovno je zdrpi i briši. Šta je to Francuski premijer domoljubno učinio za Francusku trebao je navesti svoja domoljubna djela pa onda reći Depardieu ovakvo nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije